Hur semestrar man som student

Jag har i sommar ca fem olika resmål. Jag ska till Bryssel, Isle of Wight, Uppsala, Gotland, Bryssel igen, Södra Frankrike, och slutligen Baskien. Samtidigt är jag student. Hur har jag råd? Här följer några enkla tips:

1. Se till att ha släktingar och vänner på många olika ställen. Jag har min familj i Bryssel (under året) och på Gotland (under juli och augusti), min mormor och morfar i Uppsala, och mig själv i Brighton. Det gör att jag har boende på tre av mina fyra första resmål, och bor väldigt nära det fjärde. Och eftersom Isle of Wight-resan bara är över en helg så är det bara en natts hotellboende som behöver betalas!

2. Res med vänner eller flickvänner/pojkvänner. Det blir billigare. Och roligare.

3. Ska familjen ut och resa? Se till och haka på precis som förr i tiden! Det är av den anledningen jag har möjligheten att resa i Frankrike och Spanien i två veckor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>