100 kr mer!

Det tog mig en dryg månad att upptäcka, men vi har fått 100 kr extra i studielån det här året! Nej, inga extra bidrag. Bara 100 kr extra som läggs på skulden. Varför förstod jag inte av det brev som jag först nu fick för mig att läsa. 100 kr extra, helt enkelt.

För att veta vad vi jämför det här med så tog jag det här året ca 75 000 i lån. Nu blev det ca 75 100. Vad jag ska festa till det med med mina nya inkomster vet jag inte riktigt. Jag samlar ju förvisso till en dator!

De där små bestämmelserna och formaliteterna som leder till att man överraskas av sådana här löjliga extrautbetalningar är fascinerande. Det ligger säkert en hel massa formellt arbete bakom beslutet!

Och vill man få ytterligare 100 kr gratis kan man prova på bingo på nätet, här är några bingosidor som erbjuder 100 kr att spela för utan motkrav: http://www.spelabingo.org/100-kr-gratis-bingo/.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>